Produktion-18

Förpacknigar

Många mindre produkter fungerar bra i svetsblister, vi tillverkar själva plastbubblan som sedan svetsas mot ett kartongbakstycke. Vi har kontakt med samarbetspartner för både bakstycken och svetsmaskiner.

Behöver ni ett snyggt inrede till er produkt, vi löser det.

Kontakta oss för mer information

Konstruktion

När en ny förpackning ska fram kan det ske genom flera olika kanaler, vissa skickar upp en vara med kravspecifikation, andra har en skiss och det finns de som har en idé men inget förslag.

Vi har idéer, vi har kunnande och vi ritar upp ett färdigt förslag till er som ni får tycka till om och självklart godkänna innan produktion av verktyg sker.

Livsmedelförpackning

Elby tillverkar olika typer av tråg till bland annat kakor och bakverk, Salladsskålar och baguettformar, sushitråg samt lock till aluminiumformar. Vårt sortiment utökas nu också till färdigmatförpackningar som går att värma i mikrovågsugn.

Produktionen sker i livsmedelsgodkända material av PET, PS och PP.

Vi levererar till de stora distributörerna inom Sverige och övriga Norden och även direkt till producenter. Vi har en mängd standardvaror inom livsmedelsförpackningar, men även möjlighet att levererar just din unika produkt.

Kontakta oss för mer information.

Produktbilder