Produktion-18

Förpackningar

Elby tillverkar en mängd olika typer av förpackningar till företag. Många mindre produkter fungerar bra i vikblister som är lätt att försluta genom låsningar i blistret. Vi tillverkar även svetsblister och olika typer av tråg för flowpack.

För att minska själva plastdelen i förpackningen har vi även en lösning med en plastbubbla som fästes i en kartongbaksida, denna lösning kräver dock förslutningsutrustning. Vi kan självklart hjälpa till med det.

Behöver ni ett snyggt inrede till er produkt, vi löser det.

Allt vårt material innehåller en hög andel återvunnet material. Våra förpackningar är återvinningsbara till 100%.

Kontakta oss för mer information

Konstruktion

När en ny förpackning ska fram kan det ske genom flera olika kanaler, vissa skickar upp en vara med kravspecifikation, andra har en skiss och det finns de som har en idé men inget förslag.

Vi har idéer, vi har kunnande och vi ritar upp ett färdigt förslag till er som ni får tycka till om och självklart godkänna innan produktion av verktyg sker.

Kontakta oss för mer information

Livsmedelsförpackningar

Elby tillverkar olika typer av tråg till bland annat kakor och bakverk, Salladsskålar och baguettformar, sushitråg samt lock till aluminiumformar. Vårt sortiment utökas nu också till färdigmatförpackningar som går att värma i mikrovågsugn.

Produktionen sker i livsmedelsgodkända material av PET, PS och PP.

Vi levererar till de stora distributörerna inom Sverige och övriga Norden och även direkt till producenter. Vi har en mängd standardvaror inom livsmedelsförpackningar, men även möjlighet att levererar just din unika produkt.

Allt vårt material innehåller en hög andel återvunnet material. Våra förpackningar är återvinningsbara till 100%.

Kontakta oss för mer information

Produktbilder